• KOMMUNIKASJONS LØSNINGER

    Som autorisert Telenorforhandler leverer vi komplette kommunikasjonsløsninger for din bedrift. Fra mobiltelefoner til sentralbordløsninger.
  • PROGRAMVARE UTVIKLING

    Vi utvikler programvare til ditt behov.
  • WEBDESIGN

    En viktig del av en bedrifts kommunikasjonsstrategi skjer på nett. Vi leverer komplette løsninger for at du skal være synlig på nett. 
Apple iPhone og Mac

Vi er autorisert Apple reseller. Apples programvare er kraftig og intuitiv, og fungerer sømløst sammen. Dette skaper en unik mobilitet, med tilgang til informasjonen du trenger, akkurat når du trenger den mest

Les mer om Apple iPhone og Mac
Samsung Galaxy S9 | S9+

Utforsk de nye funksjonene på Galaxy S9 og S9+ som endrer måten du opplever verden på. Ta imponerende bilder i fullt dagslys og ekstra svakt lys. Og se alt på Infinity Display, skjermen som går fra kant til kant.

Les mer om Samsung Galaxy S9 | S9+
Vårt mål er å gjøre det enklere for våre kunder ved sterkt fokus på kvalitet i alle ledd. Vi leverer moderne kommunikasjonsløsninger, programvareutvikling og webdesign.

TIMESEDDEL.NO

Et skybasert time- og ordresystem 
Blir alt av timer registrert og fakturert til kunden? Vi har løsningen som forenkler denne prosessen for deg. Du slipper å manuelt registrere dette. 

timeseddel.no lar dine ansatte registrere timer rett fra mobiltelefonen
JA JEG VIL VITE MER

ER DU KLAR FOR EN LETTERE HVERDAG?

Vi jobber med spesialtilpassede løsninger som skal forenkle din hverdag. Vi er med deg på veien slik at du kan utnytte digitale og moderne løsninger
TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON
SMB Partner AS
Lekneskroken 7
8370 Leknes

Tlf: 760 83 000
Fax: 760 83 001

post@smbpartner.no
Medlem i Telering-kjeden
SMB Partner AS er medlem i Telering- kjeden, som er en av Telenor og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Gjennom denne avtalen har vi tilgang til de mest aktuelle produktene og løsningene innen kommunikasjon og IT. Telenor er vår hovedleverandør på telefoni.
Lang erfaring
Vi som jobber i selskapet har mange års erfaring på leveranse av IT og kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet
Kopirett © 2020 SMB Partner AS