Apple iPhone og Mac

iPhone, iPad og Mac er de beste verktøyene for bedrifter. De hjelper ansatte med å løse problemer på kreative måter, være produktive hvor de enn måtte være og samarbeide mer effektivt. Den kraftige maskinvaren vår og de allsidige plattformene skaper perfekte forhold for spesialutvikling av apper til virksomheten din. Og du finner over 235 000 bedriftsapper på App Store – flere enn for noen andre mobile plattformer.

En intuitiv, velkjent brukeropplevelse

Apple-produkter er enkle og intuitive, og dermed blir også brukerstøtten enkel for bedriften. Grensesnittet lar medarbeiderne benytte kjente bevegelser som å sveipe, rulle og trykke for å samarbeide og holde oversikt, og det går raskt å lære seg nye programmer og fremgangsmåter. Og hver eneste iPhone, iPad og Mac leveres med kraftige hjelpefunksjoner for personer med nedsatt syn, hørsel eller motorikk, så de kan brukes av alle.

Kompatible med dine eksisterende systemer.

iOS og macOS støtter de vanligste bedriftssystemene for produktivitet og samarbeid, inkludert Microsoft Office og Google G Suite. Apple-produkter fungerer sømløst med viktige infrastrukturtjenester som e-post og kalendere fra Microsoft Exchange og trådløse nettverk og VPN-løsninger fra Cisco. Og når ansatte bytter til en Apple-enhet, er det enkelt å flytte over data fra Windows eller Android med den innebygde overførings­assistenten.
Ta kontakt for mer informasjon
SMB Partner AS
Lekneskroken 7
8370 Leknes

Tlf: 760 83 000
Fax: 760 83 001

post@smbpartner.no
Medlem i Telering-kjeden
SMB Partner AS er medlem i Telering- kjeden, som er en av Telenor og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Gjennom denne avtalen har vi tilgang til de mest aktuelle produktene og løsningene innen kommunikasjon og IT. Telenor er vår hovedleverandør på telefoni.
Lang erfaring
Vi som jobber i selskapet har mange års erfaring på leveranse av IT og kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet
Kopirett © 2019 SMB Partner AS