Løsninger

Samsung Galaxy S9 | S9+

Utforsk de nye funksjonene på Galaxy S9 og S9+ som endrer måten du opplever verden på. Ta imponerende bilder i fullt dagslys og ekstra svakt lys. Og se alt på Infinity Display, skjermen som går fra kant til kant.

Les mer
Apple iPhone og Mac

Vi er autorisert Apple reseller. Apples programvare er kraftig og intuitiv, og fungerer sømløst sammen. Dette skaper en unik mobilitet, med tilgang til informasjonen du trenger, akkurat når du trenger den mest

Les mer
Jabra hodesett

Toppmoderne hodesett tilpasset profesjonell bruk. Med batteritid som varer hele arbeidsdagen, god ergonomi og aktiv støykansellering er Jabra det naturlige førstevalget

Les mer
Mobilt bedriftsnett

Mobilt Bedriftsnett gjør det mulig for de ansatte å besvare innkommende anrop, der de er. Med sentralbordet på mobilen er du lett tilgjengelig for kundene og unngår dermed tapte anrop.

Les mer
SMB Partner AS
Lekneskroken 7
8370 Leknes

Tlf: 760 83 000
Fax: 760 83 001

post@smbpartner.no
Medlem i Telering-kjeden
SMB Partner AS er medlem i Telering- kjeden, som er en av Telenor og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Gjennom denne avtalen har vi tilgang til de mest aktuelle produktene og løsningene innen kommunikasjon og IT. Telenor er vår hovedleverandør på telefoni.
Lang erfaring
Vi som jobber i selskapet har mange års erfaring på leveranse av IT og kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet
Kopirett © 2019 SMB Partner AS